Pivolska cesta 44, 2311 Hoče info@cops-systems.com

Podjetje

O nas

Podjetje COPS systems d.o.o. (s prvotnim imenom Aktivna signalizacija Korun d.o.o. / A.s.K d.o.o.) je nastalo leta 2012 na podlagi lastne neprijetne izkušnje na nepreglednem križišču. Naša osrednja blagovna znamka je linija inteligentnih opozorilnih sistemov COPS (Collision Preventing Safety Systems). Sistemi COPS z detekcijo vozil in pešcev ter opozarjanjem na nevarnost trka v realnem času lahko aktivno prispevajo k zmanjševanju prometnih nesreč in povečanju varnosti na cestah, nivojskih železniških prehodih, garažnih hišah in tovarnah. Smo prvi na svetu, ki na tak način udejanjamo vizijo opozarjanja v realnem času brez večjih posegov v obstoječo infrastrukturo.

Naše poslanstvo predstavlja zmanjševanje prometnih nesreč z minimalnimi posegi v infrastrukturo ter povečanje prometne varnosti v cestnem in železniškem prometu. Naša vizija je vzpostavitev aktivne prometne signalizacije, ki bo pripomogla k večji varnosti vseh prometnih udeležencev. Stremimo k uvedbi in postavitvi novih »aktivnih sistemov« po mestih, vaseh, v garažnih hišah, na železniških prehodih, torej na vseh lokacijah, kjer obstaja povečana verjetnost prometnih nesreč.

Ekipo sestavlja tim zagnanih ljudi, ki verjamemo, da lahko drobna sprememba v prometu zelo doprinese k prometni varnosti.

Varnost

Varovanje življenj je naša ključna vrednota, zato stremimo k izboljševanju pogojev v prometu ter opolnomočenju voznikov z informacijami v realnem času.

Energetska varčnost

Trudimo se, da so naši izdelki visoko kakovostni in hkrati okolju prijazni, zato dajemo velik poudarek razvoju energetske varčnosti.

Informiranje

Informacije so ključnega pomena v današnjem svetu, zato je tudi v prometu pomembno, da dobijo vozniki v realnem času ustrezne informacije, na podlagi katerih lahko sprejemajo odločitve v prometu, ki botrujejo njihovi varnosti.

Povezovanje

Verjamemo v moč povezovanja, sodelovanja. Trudimo se, da je sodelovanje del naše vsakodnevne poslovne prakse.

Dosedanja priznanja

Naše produkte je opazila tako širša javnost kot tudi strokovnjaki različnih področij. Inovacija je prejela številne nagrade in priznanja, kar nam daje še večjo motivacijo pri povečevanju varnosti udeležencev na naših cestah.

Zlato priznanje RGZC

RGZC spodbuja zavedanje o pomenu družbene odgovornosti v Sloveniji ter vzpostavitev podpornega okolja za razvoj družbeno odgovorne podjetniške prakse.

Inovacija leta 2010

Občina Žalec podeljuje nagrade za inovacijo leta v kategorijah: patenti, izboljšave izdelkov ter izboljšave tehnoloških postopkov.

Srebrno priznanje GZS

RGZC spodbuja zavedanje o pomenu družbene odgovornosti v Sloveniji ter vzpostavitev podpornega okolja za razvoj družbeno odgovorne podjetniške prakse.