Pivolska cesta 44, 2311 Hoče info@cops-systems.com

Sejemski nastop na Intertraffic v Amsterdamu sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj

Tudi v letu 2022 smo s strani Javne agencije SPIRIT Slovenija pridobili sofinanciranje individualnega sejemska nastopa podjetja na mednarodnem sejmu v tujini, in sicer sejma Intertraffic v Amsterdamu na Nizozemskem (https://www.intertraffic.com/amsterdam/registration/). Intertraffic je vodilni strokovni dogodek za strokovnjake na področju mobilnosti, ki je potekal med 29. marcem in 1. aprilom 2022.

»Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022«.

Na sejmu smo bili prisotni v hali 8, stojnica št. 08.743 in smo promovirali vse naše opozorilne inteligentne prometne sisteme (Collision Preventing Safety Systems - COPS).

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

Veseli smo, da smo uspešno predali prijavo in je bila ta sprejeta ter bo naš sejemski nastop sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske Unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (več o evropskih kohezijskih politikah v Sloveniji lahko preberete na spletni strani www.eu-skladi.si).